O nama

NATURA NOSTRA

Concept Store

U želji da vratimo makar dio prirode i svježine u uslove urbanog života, pokušali smo da osmislimo svježi pristup trgovini. Naša osnovna ideja je da ponudimo potpuno prirodne kozmetičke proizvode, a uz to i ostale artikle kao što su nakit, galanterija, odjeća, obuća, ukrasi i predmeti za kuću.

Po uzoru na ideju Concept Store, koja je prisutna u velikim gradovima, odlučili smo da tu ideju prilagodimo našim uslovima i svedemo je na mjeru koja je izvodljiva.

Concept Store ideja podrazumijeva svobuhvatni pristup asortimanu artikala, a sve objedinjeno u zajednički koncept, tj. Imenitelj ponuđenih artikala iz domena odjevnih predmeta, obuće, aksesoara, galanterije, predmeta za kuću i svega što se inače nalazi u prodaji u objektima u kojima se prodaju pojedinačne vrste artikala. Na ovaj način, kupac može na jednom mjestu, često uz mogućnost da se osvježi kafom, čajem i slično, da pronađe artikle različitih namjena. Zajednički imenitelj može varirati, od određenog brenda, do specifičnog stila, materijala, ili druge ideje koja objedinjuje cjelokupan asortiman.

Mi smo sve ovo prilagodili našim uslovima, veličini prostora i dostupnosti tržištu. Naš koncept, tj. Ideja oko koje smo formirali asortiman se sastoji u tome da jako bitno u kojoj mjeri je nešto izrađeno od prirodnih materijala i u kojoj mjeri je nešto specifično i unikatno. Kod nas nećete naći serijski proizvedene artikle, industrijsku proizvodnju, kozmetiku i sredstva za higijenu sa štetnim hemijskim sastojcima. Svi proizvodi su isključivo  ručni rad i domaćeg porijekla ili uvoz iz regiona i Evrope, tako da nećete naći ni proizvode iz zemalja poznatih po ogromnim industrijskim proizvodnim serijama i materijalima nepoznatog porijekla.

Što se tiče prirodne kozmetike, želja nam je da kupcu pružimo kvalitetne prirodne kozmetičke proizvode za čitavu porodicu.

Komade nakita, aksesoare, obuću i galanteriju koja se nalazi u našoj prodaju, nećete moći da kupite u drugim prodajnim objektima u Crnoj Gori, a teško da će neko drugi nositi identičan artikal jer nabavljamo unikate ili vrlo ograničen broj.

Trudili smo se da i kod nakita, aksesoara, obuće i galanterije ponudimo uglavnom artikle izrađene od prirodnih materijala: kože, drveta, svile,hirurškog čelika, mesinga, stakla, pamuka. Danas je jako teško u potpunosti zadovoljiti koncept potpuno prirodnih materijala, tako da smo imali razumijevanja i prema dizajnerima koji u izradi koriste i ostale materijale zbog kreativnosti i  ljepote njihovih proizvoda.

Takođe smo usmjereni i na stalno upotpunjavanje asortimana, proširenja ponude i afirmacije novih, mladih i lokalnih dizajnera, kao i na povećanje ponude prirodnih kozmetičkih preparata.

Bilo da se radi o potrebi da što više smanjite upotrebu preparata sa velikim sadržajem hemijskih supstanci (često vrlo škodljivih), da pronađete neobičan i kreativni poklon, ili da upotpunite i osvježite vaš individualni stil odijevanja, nadamo se da kod nas možete pronaći ono što vam je nedostajalo.

Scroll to Top